Mitt namn är Laban!

Detta är den blivande brygghunden Laban som skriver. Jag föddes på Påskafton 2010 och efter åtta långa veckor hos min mor "Lady" på Altonastigens Kennel i Eldsberga, avser jag flytta till Grötvik och påbörja min officiella uppgift som Brygghund!

 

Det första två levnadsåren växer jag upp till hundra gånger min vikt från ca 500 g vid födseln upp till 50-60 kg som fullvuxen och undviker våfflor med drottningsylt och vispgrädde, glass, kanelbullar, godis och annat gott som BryggCaféet serverar er gäster. Min diet är mycket speciell och kostsam samt den äter jag i enskildhet tre - fyra gånger per dag!

 

I sommar får ni ha överseende om jag inte rör mig hela tiden på land då mina muskler och leder utvecklas långsamt för att undvika överbelastning. Detta för att jag ska nå maximal styrka och smidighet som vuxen och kunna fungera i mitt favorit element - vatten som Livräddarhund om någon mot förmodan skulle trilla av Bryggan! Min husse är också utbildad Livräddare i Tylösand så ni kan komma och känna er trygga i vår omgivning.

 

Ni får gärna kela med mig men låt mig sova min siesta ostört!

 

På denna blogg kommer jag dagligen att rapportera om väder, vind och badtemperatur i Grötvik samt vad BryggCaféet erbjuder och dess öppettider som är väderberoende och övriga aktiviteter av intresse under rubriken - Dagens Laban!

 

Ni får gärna skriva till mig på denna blogg och jag svarar alla. Ni ser mig överallt, inte minst i vår symbol där jag lånat en frälsarkrans som halsband!

 

Dessvärre tar jag inte emot telefonsamtal då detta stör andra gäster men i övrigt är det ni som skapar vår trivsamma samvaro i vår favorit Grötvik!

 

Förväntansfulla hälsningar från Laban!

Kommentera gärna inlägget:

Blogga med Laban

  • Laban » Mitt namn är Laban!:  ”Laban tackar Sara för visat intresse!”

  • Sara » Mitt namn är Laban!:  ”Jag asgarvar- hur kul som allra helst!”

  • Sara » Mitt namn är Laban!:  ”Ok Laban vi kör igång (lite osäkert fortfarande)”

  • Laban » Mitt namn är Laban!:  ”Jag har varit i Värmland och besökt sagans land och bott i Länsmans Scharlings h..”

  • Kurt Johansson » Mitt namn är Laban!:  ”Ja nu har vi ju träffats och du var ju PRECIS så fin som väntat och mitt "mutför..”