Laban har anlänt BryggCaféet!

Igår lördag 29 maj 2010 gjorde jag min entré på BryggCaféet i Grötvik och bidrog till att byggnationen förblev ofärdig då alla förbipasserande skulle prata, klappa, kela och fotografera mig! Till slut kröp jag in under det innersta svala hörnet av det blivande bryggdäcket och sov siesta, borta från all uppmärksamhet! Med min lurviga päls blir min första uppgift att hitta just en sval och skuggig plats, tvärtemot vad alla Cafégäster söker; sol, sommar och värme! - men vem har sagt att vi måste vara lika; hund och människa?!

Mari-Sol kom speciellt ut från Frennarp för att hälsa på mig, men kunde inte finna min "hemliga plats" under bryggdäcket tills husse sa att "hon stod ovanpå mig" - hennes golv var mitt tak!

Johanna och hennes Jack Russel kom också men då "Sacha" inte avslutat sin valpkurs valde jag bort hennes energiska sällskap! Däremot när föräldrarna Eva & Lasse Sandberg kom med sina två härliga taxar framåt kvällen, blev jag riktigt förtjust då jag saknar mina åtta syskon på Altonastigens kennel! 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Laban » Mitt namn är Laban!:  ”Laban tackar Sara för visat intresse!”

  • Sara » Mitt namn är Laban!:  ”Jag asgarvar- hur kul som allra helst!”

  • Sara » Mitt namn är Laban!:  ”Ok Laban vi kör igång (lite osäkert fortfarande)”

  • Laban » Mitt namn är Laban!:  ”Jag har varit i Värmland och besökt sagans land och bott i Länsmans Scharlings h..”

  • Kurt Johansson » Mitt namn är Laban!:  ”Ja nu har vi ju träffats och du var ju PRECIS så fin som väntat och mitt "mutför..”

Bloggarkiv

Etikettmoln

-