Frukostmöte på Bryggcaféet i Grötvik 2 juni

Frukostmöte på Bryggcaféet i Grötvik 2 juni

 

Låt dig inspireras av Helena Solheim och Henrik Dagård.
Framgång eller fiasko? Välj själv! Det låter ju enkelt men hur gör jag?

 

Helena Solheim från Bonvie kommer att dela med sig av sina tankar kring hur vi själva kan påverka möjligheterna att nå dit vi vill. Genom att veta var eller vad vi vill nå och sedan fokusera mot det, kan vi människor faktiskt välja ett positivt angreppssätt och nå framgång.

Träna för livet. Vem har inte haft ryggskott, nackspärr eller någon annan vanlig åkomma. Vad är det som gör att vi får alla dessa krämpor. Varför får vi mer och mer ont i våra kroppar? Att må bra fysiskt är viktigt för att få energi och kunna prestera bättre i arbetslivet. Henrik Dagård har lösningen och vet hur du kommer i form.

Frukostmötet kommer att äga rum ute i Grötvik på det nya Bryggcaféet i småbåtshamnen. 

Vid otjänlig väderlek under tak.

Tid: 07.15-09.15

Anmäl dig här.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna