Johannes Brost drog storpublik

Att vara ärlig på scen definierar en god skådespelare enligt Johannes Brost som underhöll en fulltalig sittande och stående publik som förste Gäst på Bryggan av ardeton sommaren 2012. Kvällen inleddes med en intervju av Zvision och därefter fick publiken höra mycket om Veinge, hemort för mamma Gudrun, den berömda aktrisen, och hur hon varnade Johannes för att bli skådespelare som trots detta och efter diversearbetare inom olika yrken till slut också blev skådespelare. Vissa frågor förblev dock obesvarade men kommer i en framtida självbiografi, när dock osäkert då Johannes är ständigt upptagen med nya uppdrag inom teatern, filmen och underhållningsbranschen i stort. Att medverka i Lets Dance har han dock tackat nej till men lördagen den 11 aug är han sommarpratare i P1 i direktsändning.  

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna