Ginna Lindberg inledde "Samtal på Bryggan" strålande!

"Super-Ginna in action" "Super-Ginna in action"

Sveriges Radios korrespondent i Washington och tillika Halmstad tös mellan 6-18 år; Ginna Lindberg blev först på Bryggan i en tradition av informella möten mellan människor och idéer.


Hon delgav oss på ett lysande sätt under en timma hur det är att arbeta på Sveriges nyhets flaggskepp P1 och samtidigt serva övriga kanaler med allt från nyheter om snart sagt alla ämnen och kåserier.

 

Inte en stol gick att uppbringa när Ginna med imponerande kunskap gav oss en insikt i den komplexa värld av makt, intriger och politik som Washington utgör . 

 

På ett charmerande lättsamt sätt lät Ginna alla BryggCafévänner få möjlighet att ställa frågor rörande konstitution, kulturkrockar, maktdelning mellan den exekutiva, dömande och lagstiftande makten i Förenta Staterna och mycket mera. Vi inser hur svårt det är för en Sveriges Radios representant utan "gå påar anda" att få någonting gjort. Men efter att ha sett och hört Ginna så förstår vi också att här har verkligen SR fått rätt kvinna på rätt plats!

 

Med sin behagliga framtoning och lyssnar vänliga röst önskar vi alla få höra mer av Ginna i Public Service och på återseende i Grötvik!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna