Marknadsföreningen i Halland först på BryggCaféet

Grötvik onsdag morgon den 2 juni 2010 @ 0700! Himlen fortfarande lite mörk och dyster efter det miserabla vår-och försommarvädret och temperaturen strax över 10 C. Men som genom ett trollslag ankommer nästan 50 förväntansfulla marknadsförare från hela Halland och med dem plötsligt sommaren! Canita Dagård hälsar välkommen, Anders Widén berättar kort om BryggCaféets "raison d'etre", presenterar sina medarbetare och publikfriaren Brygghunden Laban, innan Helena Solheim entusiastiskt förklarar orsakerna till våra framgångar eller fiaskon, följd av stjärnidrottaren Henrik Dagård ivrigt påpekande vikten av god kroppshållning! En framgångsmorgon i sanning!

Lena Edlund vinner "stora priset" och alla får en oförglömlig morgon i det magiska Grötvik! Välkomna tillbaka med sommaren nästa år Marknadsföreningen i Halland!

 

På startsidan finns ett Youtube inslag från morgonen på Bryggan!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna