Äntligen ett MC gäng!

Så många som mobil kameran fick med av de 15 motorcyklarna då vid vinkel objektiv ännu ej är standard på dessa! Så många som mobil kameran fick med av de 15 motorcyklarna då vid vinkel objektiv ännu ej är standard på dessa!

Slutligen i sommarens sista suck kom det efterlängtade MC gänget, 15 stycken "born again riders" från det stolta Oskarström som under Mannes ledning skickligt hittade till BryggCaféet utan GPS och annat onödigt hjälpmedel!

 

Vi välkomnar dem tillbaka närhelst på Grillfest med Korvpojkarnas bästa och nyaste Wienerkorv, den enda märkt "Halmstad"! 

 

Flera av cyklarna var retro Triumph och också retro Kawasaki. Själv har BryggKaptenen ett förflutet just med Triumph som han var med och åter lanserade, efter nystarten i mitten av nittiotalet i SO Asien och med Drottningens (ERII) draghjälp! 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna