Ian Wachtmeister, Johannes Brost & Lars Danielsson m fl nya "Gäster på Bryggan" i sommar!

Likt Vasaloppet är den återkommande och mycket populära "Gäst på Bryggan" medverkan redan fulltecknad där 15 tisdagar, onsdagar och torsdagar från 3 juli t om 9 augusti i sommar ser som gäster bl a; en f d partiledare, en skådespelare, en ambassadör, en världsmästare, en landslagstränare, en skönhetskirurg, en pediatrisk forskare med en världsnyhet, två riksdagsmän, Sveriges mesta Vasaloppsåkare, en Ms World Sverige vinnare, en entreprenör som förändrat företagslandskapet i Halmstad, en epidemiolog som berättar varför halläningar lever längst i världen efter japaner, O-ringens Gen sekr och Svenska Fotbollsförbundets informationsdir samt den för tredje sommaren återkommande radiokorrespondenten i Washington!

 

För exakta detaljer och datum, följ uppdateringar på "Gäster & Dans" ovan 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna