British Open i golf på Strandlida

British Open spelas inte bara på Royal Lytham i Blackpool utan också på VW Halmstad Golfarena i Strandlida där St George korset vajar över hela trakten. Inte nog med att ni kan träningspela på Europas golfarena nr ett utan en bil av känt märke väntar på den som gör hole in one på 18e och sista hålet, par 3, 160 m mot sydväst vid en av det vackert anlagda vattenomgivningar som skapats i denna unika miljö invid västerhavet. Skynda er ut då möjligheten bara finns idag lördag och imorgon söndag. Självfallet visas det andra British Open på storbildsskärmar runt anläggningen och adekvat engelsk mat! serveras med tillhörande dryck. Invid den intrikata puttningsarenan Himalayas, som inte kräver grönt kort, utan kan spelas av alla, ligger ett lämpligt placerat "vattenhål" för behövlig vila. Alla detaljer finns på hemsidan VW Halmstad Golfarena och Martin Siljegård och hans entusiastiska team hjälper er tillrätta vid ert först besök. Låt er inte skrämmas av arenans vid första anblicken komplexitet. Den erbjuder något för alla, från vår världsmästare Alexander Hjalmarsson till dig och mig. 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna