Stefan Yngves dåliga dag på jobbet

Anders visar var Yngves befann sig i Christina Bengtssons modell i aug 2008 (foto Hans Holgersson) Anders visar var Yngves befann sig i Christina Bengtssons modell i aug 2008 (foto Hans Holgersson)

Christina Bengtsson förklarade abstrakt skillnaden mellan dåtid och framtid med den s.k. "brödrosten", den zon som avgör om en sämre kan vinna över en bättre tränad i ett stort mästerskap. I en akademisk avhandling på Handelshögskolan som utkommer i bokform nästa år har Christina intervjuat toppen av olika verksamheter inkluderande Riksbanksfullmäktiges Ordf. Stefan Yngves som kraftigt under-presterade i aug 08 när den skenande ekonomin späddes på ytterligare av en räntesänkning, tre veckor före det som kunde blivit världsekonomins apocalypse - Lehman Brothers kollaps 16 sept 2008! 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna