Orkanen svepte förbi i form av MB New Body

Harry Stangenberg provar påhejad av Patrik & Malin Braw Harry Stangenberg provar påhejad av Patrik & Malin Braw

Hisingsorkanerna Malin & Patrik Braw har fått fäste i Frösakull med nytt gym i Röda korsets välkända lokaler och ses fara omkring på cyklar från yttre rymden i blått och gult! Bättre träning och förflyttning får ni leta efter. Själv hade jag fått upp Vasaloppspuls redan efter 500m! Marie på Bastaskärets Båthus fick se mig och köpte en cykel! Ni träffar på Malin & Patrik utefter havet från Grötvik till Ringenäs och naturligtvis i Frösakull under de mest märkliga tider. De öppnar 0500 här och 0430 i Göteborg! Vem är vaken då - endast tomten! Vill ni läsa mer, klicka in på deras logo under "Våra lokala samarbetspartners" nedan.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna