Söndrums Webbplats

Hej!
Jag håller just nu på att bygga upp Söndrums Webbplats (se själv www.sondrum.se). Det är en informationssajt som du kan använda dig av om du söker efter information som är Söndrumsrelaterat. Målet: All info på en plats. För att lyckas med detta så hoppas jag att fler tycker att konceptet är intressant och kommer att vidarebefodra information till mig genom att skicka t ex info från sin egen hemsida eller verksamhet, så att jag kan dela denna infon med "hela" Söndrum. Samt att ni vid tillfälle kunde tipsa era vänner och kunder att Söndrums Webbplats finns, under förutsättning då att ni tycker att den verkar bra. (Jag har tidigare byggt upp Gullbrandstorps hemsida, som har haft över 109 000 sidvisningar sen augusti 2010.)
Hoppas ni kan hjälpa till att sprida den här informationen
mvh Roger, 
administratör för Söndrums Webbplats
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna